Open source

Profitbyte är experter på att bygga affärsnytta på Open Source verktyg. Vi kan hjälpa dig att installera, konfigurera, drifta och vidareutveckla verktyg till din verksamhet.

Jitsi

Behöver du en enkel lösning för videokonferenser? Med hjälp av open source verktyget Jitsi kan vi hjälpa er att komma igång med snabba och smidiga videokonferenser online på nolltid.

Prova ett webbmöte

Cuckoo

Har ni behov av att analysera malware eller skadlig kod? Vi har djup erfarenhet av att installera, konfigurera och vidareutveckla Cuckoo som en sandlåda för exekvering av skadlig kod.

Mattermost

Är er verksamhet i behov av en smidig kommunikationsplattform? Med Mattermost får ni en centraliserad plats för såväl kommunikation som arbetsflöden. Vi har en bred erfarenhet av integration av Mattermost för mjukvaruutveckling och internkommunikation.

Nextcloud

Behov av en egen lagringslösning? Hos oss kan du snabbt och enkelt komma igång med din nya molnlösning baserad på Nextcloud. Vi har flerårig erfarenhet av drift och support av Nextcloud i stora och små verksamheter.